Burak Hiçbir yere gidemez!

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Burak için şu anda kimseden teklif almadıklarını belirterek, “Onu hiçbir yere vermeyi düşünmüyoruz. Takımımız Burak Yılmaz ile uzun yıllar devam edecektir” diye konuştu.Attığı 7 golle Trabzonspor’u sırtlayan Burak

Burak Hiçbir yere gidemez!

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Burak için şu anda kimseden teklif almadıklarını belirterek, “Onu hiçbir yere vermeyi düşünmüyoruz. Takımımız Burak Yılmaz ile uzun yıllar devam edecektir” diye konuştu.

Attığı 7 golle Trabzonspor’u sırtlayan Burak Yılmaz konusunda değişik spekülasyonlar ortaya atıldı, Avrupa kulüplerinin şimdiden golcüyü markaj altına aldığı söylendi. Ancak bordo-mavililerin Genel Sekreteri Hasan Yener, şu anda böyle bir gelişmenin olmadığını ifade etti.

Trabzonsporlu yönetici, bugünlerde Burak için resmi teklif alıp almadıkları yönündeki soruya, “Şu anda henüz o konuyla ilgili bir şey yok. Burak’la 4 yıllık sözleşmemiz var. Biz Burak’ın hiçbir şekilde bir yere vermeyi düşünmüyoruz. Trabzonspor Burak’la uzun yıllar devam edecektir” dedi.

Yener, ligdeki 7 golün tamamının da Burak Yılmaz’dan gelmesi ile ilgili bir başka soruya ise, “Futbol bir takım oyunudur, sahada oynayan 11 futbolcumuzdan bir tanesidir. Son derece yetenekli, iyi çalışan bir oyuncumuz. Umarım Burak gollerine devam edecektir” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler