Burak gider, Trabzon kazanır!

Trabzonspor’un ardından Galatasaray’da da krallık tacını takan Burak Yılmaz, İtalya'ya transfer olmak üzere. Burak Yılmaz'ın Fiorentina ile anlaşma sağladığı iddia edilirken bu transferin gerçekleşmesi halinde ise asıl piyango Trabzonspor'a vuracak. Bu tr

Burak gider, Trabzon kazanır!

Trabzonspor’un ardından Galatasaray’da da krallık tacını takan Burak Yılmaz, İtalya'ya transfer olmak üzere. Burak Yılmaz'ın Fiorentina ile anlaşma sağladığı iddia edilirken bu transferin gerçekleşmesi halinde ise asıl piyango Trabzonspor'a vuracak. Bu transferin gerçekleşmesi halinde Burak'ta yüzde 25 payı olan Trabzonspor transfer ücretinden kendine düşen payı kasasına koymuş olacak. Golcü oyuncunun transferi için konuşulan rakam ise 15 Milyon Euro. Burak eğer bu fiyata transfer olursa Trabzonspor'un kasasına tam 3 Milyon 750 Bin Euro para girmiş olacak.

Haberin detayı ise şöyle;

Milli takım kampında Nuri Şahin ve Burak arasında bir transfer muhabbeti geçiyor. Nuri, “Senin transfer işin ne oldu?” diye soruyor... Burak “Fiorentina’dan resmen istediler. Teklif çok cazip. Her konuda anlaştık. G.Saray’a da 12 milyon Euro’su peşin 15 milyon Euro teklif ettiler. Top artık yönetimde” diyor.

Nuri Şahin’den ikinci soru geliyor; “Senin şartların nasıl?”... Burak yanıtlıyor: “Şartlar her bakımdan çok iyi. Yıllık 3.5 milyon Euro alacağım. Ayrıca her 5 gole 100 bin Euro ekstra para verecekler...” Nuri Şahin’in “Yani senin kafana yattı mı?“ sorusunun ardından Burak’ın verdiği cevap Fiorentina’ya gitmek için sabırsızlandığının kanıtı gibi: “Her bakımdan yattı...” Sohbet Nuri’nin “Şimdiden hayırlı olsun” sözüyle son buluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor