'Burak emeklerini çaldı'

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz'ın kendini yere bıraktığını belirterek "Yakışmadı, arkadaşlarının emeğini çaldı" diye konuştu.   Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray ile 3-3 berabere

'Burak emeklerini çaldı'

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz'ın kendini yere bıraktığını belirterek "Yakışmadı, arkadaşlarının emeğini çaldı" diye konuştu.

 

 

 

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray ile 3-3 berabere kaldıkları mücadelede galibiyeti hak eden taraf olduklarını ifade etti.

 

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Çebi, maçta yaşanan tartışmalı pozisyonları kamuoyunun takdirine bıraktıklarını belirterek, "Maçı almak bizim hakkımızdı. Üzüldüm sadece" dedi.

Çebi, hakem yönetimiyle ilgili herhangi bir açıklama yapıp yapmayacakları sorusu üzerine, "Futbol şubesi bu konuda gerekeni söyleyecektir. Yönetim kurulu da toplanıp ne açıklaması gerekiyorsa yapacaktır. Benim tek başıma bir açıklama yapmam mümkün değil" ifadelerini kullandı.

 

Beşiktaşlı yönetici Çebi, Galatasaray'ın penaltı kazandığı pozisyonun içinde yer alan sarı-kırmızılı futbolcu Burak Yılmaz'a tepki göstererek, "Gördüğüm kadarıyla kendini yere bıraktı. Ben O'na futbolcu demeye utanıyorum. Yakışmadı, arkadaşlarının emeğini çaldı. Her futbolcu birbirine saygılı olmalı. Karşıdaki takımın oyuncusunun emeğine saygısı olması lazım" diye konuştu.

 

Karşılaşmada Galatasaray'ın favori olarak gösterildiğinin belirtilmesi üzerine Çebi, kendisinin Beşiktaş'ı favori gördüğünü anlatırken, kadro dışı bırakılan futbolcuları Ricardo Quaresma ile ilgili sorulara yanıt vermekten kaçındı.

 

Galatasaraylı yöneticileri statta karşılamamalarıyla ilgili soruya ise Çebi, bu konuda daha önce yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını belirterek, bu yöndeki sorulara cevap vermek istemediğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor