Burak: Bununla yatıp kalktık!

Son haftalarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle oynadığı 4 maça da sakat sakat çıkan Burak Yılmaz, Bursaspor maçına sağlıklı bir şekilde çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Burak, gol attığı maçları kazanmalarının kendisi için çok mutluluk verici bir durum

Burak: Bununla yatıp kalktık!

Son haftalarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle oynadığı 4 maça da sakat sakat çıkan Burak Yılmaz, Bursaspor maçına sağlıklı bir şekilde çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

 

Burak, gol attığı maçları kazanmalarının kendisi için çok mutluluk verici bir durum olduğunu vurgulayarak, "Bursaspor maçında da gol veya goller atıp, attırmak istiyorum. Moralimiz olabilecek en üst seviyede. Sadece bu maçı düşündük ve bu maçla yatıp kalktık.

 

Kazanırsak çok kritik bir süreci kazasız bir şekilde atlatmış olacağız. Umarım bu maçı sakatlanmadan tamamlayabilirim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor