Burak: Bir Özrüm Daha Var...!

Devler Ligi'nde oynayamadığı için Süper Lig'de elinden geldiğince özür dilemeye çalıştığını kaydeden Burak, “Şimdi sıra Avrupa'da” dedi.Attığı gollerle Trabzonspor’u zirve yarışında ayakta tutan isim olan Burak Yılmaz, 3 maçlık cezası nedeniyle Şampiyonla

Burak: Bir Özrüm Daha Var...!

Devler Ligi'nde oynayamadığı için Süper Lig'de elinden geldiğince özür dilemeye çalıştığını kaydeden Burak, “Şimdi sıra Avrupa'da” dedi.

Attığı gollerle Trabzonspor’u zirve yarışında ayakta tutan isim olan Burak Yılmaz, 3 maçlık cezası nedeniyle Şampiyonlar Ligi’nde takımını yalnız bırakmıştı. Her fırsatta bu durumdan duyduğu üzüntüyü dile getiren golcü futbolcu, “Ligde gönül almaya, özür dilemeye çalıştım.

Avni Aker’deki maç hem takım hem de benim için çok değerli. Özür dileme sırası Avrupa’ya geldi” diye konuştu.

Sağlık durumunun, hastalığının ilk gününe göre daha iyi olduğunu da kaydeden Burak, “Ne pahasına olursa olsun sahada yer almak ve takım arkadaşlarımın yanında mücadele etmek istiyorum” açıklamasını yaptı.

"KAZANIRSAK ÇIKARIZ"

Burak ayrıca maçı kazanmaları halinde grupta yeniden avantajlı konuma geleceklerini belirtip, tüm oyun planlarının bunun üzerine kurulu olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler