Burak: Allah bana nasip ediyor!

Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz, konuştu. Burak, "Önemli olan galip gelmek. Çok zor bir deplasmandı gergin bir ortam vardı geçen yıl ama açıkcası ne Eskişehir'e karşı kinimiz var nede başka takımlara. Tamamen topla mücadelemiz bizim sağolsunlar güzel

Burak: Allah bana nasip ediyor!

Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz, konuştu. Burak, "Önemli olan galip gelmek. Çok zor bir deplasmandı gergin bir ortam vardı geçen yıl ama açıkcası ne Eskişehir'e karşı kinimiz var nede başka takımlara. Tamamen topla mücadelemiz bizim sağolsunlar güzel de karşıladılar bizi Eskişehirspor yöneticileri" diye konuştu.

Burak, "İnşallah nazar değmez inşallah başıma kötü şeyler gelmez. Allah'da nasip ediyor. İnşallah daha da güzel olacak ben Trabzonspor için elimden geleni yapacağım Allah golleri bana nasip ediyor bu yüzden de çok mutluyum" derken, "Korkuyormusun nazardan" sorusuna, "Hemde çok korkuyorum. Nazar değmez inşallah" ifadelerini kullandı.

Burak, "Volkan bana çok kızacaktı gol olmasaydı vurdum ve çok da güzel olmuş gerçekten. Volkan geldi bana dedi 'Sen yeterki gol at bana vermesen de olur' Çok güzel bir arkadaşlığımız var. Birbirimizin niyetini bildiğimiz için çok güzel oluyor. Hiçbirimizin birbirimizden şüphesi yok" dedi.

Burak Yılmaz, "Selçuk olmasa belki 10 tane atardım. Belki burada olsaydı belki 10 tane atardım belki 3 tane belli olmaz ona bağlamamak lazım. Çalışıyorum ediyorum Allah'ta veriyor çok şükür" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor