Burak: Adamlığımı tartışamazlar

Trabzonsporlu Burak Yılmaz, Beşiktaş galibiyetini değerlendirdi, rekor ve "Beşiktaşlıyım" sözlerine değindi.."Oyunun 90 dakika hakimi bizdik. Çok pozisyon bulduk ama şanssızlık vardı. Çok iyi mücadele ettik, birçok pozisyonu değerlendiremedik ama kazanmas

Burak: Adamlığımı tartışamazlar

Trabzonsporlu Burak Yılmaz, Beşiktaş galibiyetini değerlendirdi, rekor ve "Beşiktaşlıyım" sözlerine değindi..

"Oyunun 90 dakika hakimi bizdik. Çok pozisyon bulduk ama şanssızlık vardı. Çok iyi mücadele ettik, birçok pozisyonu değerlendiremedik ama kazanmasını bildik. Önemli olan kazanmaktı. Lige yeniden tutunmak istiyoruk. Sivas maçını da alarak seri yakalamak istiyoruz.

Bugün çok gol atabilirdim ama kısmetsizlik vardı. Kendimi iyi hissetmiyordum. Hastalığım vardı 4 şişe serum yemiştim. Ona rağmen çıkıp oynamak istedim. Bazı şeyleri kanıtlamak istiyordum. Beşiktaş'la ilgili bir şeyler söylemiştim, çok tartışılmıştı. Bazı çevrelere kanıtlamam gereken şeyler vardı. İyi oyunarım kötü oynarım ama adamlığımın asla tartışılmaması gerektiğini düşünüyoum. Beşiktaş'a Atletico maçında başarılar diliyorum.

39 yapmak çok zor ama elimden geleni yapacağım. Ama bugünkü gibi kaçırırsam olmaz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler