Burak "61" yapar mı?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor, Eskişehirspor'u konuk edecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Mustafa Kamil Abitoğlu düdük çalarken, Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Ali Saygın Ögel yapacak. Karşılaşmanı

Burak "61" yapar mı?

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor, Eskişehirspor'u konuk edecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Mustafa Kamil Abitoğlu düdük çalarken, Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Ali Saygın Ögel yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan.

Saat 18:00'da başlayacak karşılaşmayı Haber61 Canlı Anlatım Servisi üzerinden takip edebilirsiniz.

TRABZON YENİDEN ÇIKIŞ ARIYOR
Süper Lig'deki 4 haftalık galibiyet serisi Karabük'te noktalanan Trabzonspor, Eskişehirspor maçı ile yeni bir başlangıç yapmak ve çıkışa geçerek zirve ile farkın daha fazla açılmasını engellemeyi amaçlıyor.

Trabzonspor'da Fildişi Sahilleri Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda görev yapan Didier Zokora'nın yanı sıra, sakatlıkları süren Robert Vittek ve Tayfun Cora da Eskişehirspor maçında görev yapamayacak.

ERSUN YANAL ESKİ TAKIMINA KARŞI İLK GALİBİYETİN PEŞİNDE
Eski takımı Trabzonspor'a karşı ilk kez mücadele verecek olan Ersun Yanal, Eskişehirspor'un başındaki ilk lig galibiyetini almak ve kötü gidişe bir son vermeyi amaçlıyor.

Kırmızı Siyahlılarda Saffet Nadarevic cezası nedeniyle Trabzon deplasmanında takımını yalnız bırakırken, sakatlıkları süren Sezgin Coşkun, Serdar Özbayraktar ve Bülent Ertuğrul da takımındaki yeri alamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Serkan, Colman, Alanzinho, Olcan, Henrique, Burak.

ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Koray, Ediz, Diego, Dede, Tello, Veysel, Alper, Volkan, Kamara, Batuhan.

STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 18:00
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig TV 2 & Haber61 Canlı Anlatım Servisi

TRABZONSPOR 15-5 ÖNDE
Trabzonspor ile Eskişehirspor, ligde 36. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 35 maçta, bordo mavililerin galibiyetlerde 15-5 üstünlüğü bulunuyor. 15 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.Karadeniz ekibi söz konusu maçlarda 42 gol atarken kalesinde 16 gol gördü.

İki ekip arasında arasında oynanan maçlarda en farklı skor, 1995-96 sezonunda Trabzon'da oynanan maçta Bordo-Mavililerin 7-1'lik galibiyeti oldu.

BURAK 61 İÇİN
Süper Lig'de 22 gol ile gol krallığında zirvede yer alan Burak Yılmaz, eski takımı Eskişehirspor'a 1 gol atması halinde lig kariyerindeki 61. gole imza atmış olacak.

Fenerbahçe'den transfer olduğu Trabzonspor'da ise bugüne kadar 44 gole imza atan yıldız oyuncu, gol atabilmesi halinde Trabzon şehrinin plaka numarası olan 61'i yakalayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor