Burak 4 maçtır suskun!

Trabzonspor'un 13 golle en skorer ismi olan Burak Yılmaz, takımıyla oynadığı son 4 maçta topu filelerle buluşturamadı.Süper Lig'in bu sezon en çok gol atan oyuncusu olan Burak Yılmaz son 4 resmi maçında gol atamadı.Süper Lig'de son 3 maçında Sivasspor, Be

Burak 4 maçtır suskun!

Trabzonspor'un 13 golle en skorer ismi olan Burak Yılmaz, takımıyla oynadığı son 4 maçta topu filelerle buluşturamadı.

Süper Lig'in bu sezon en çok gol atan oyuncusu olan Burak Yılmaz son 4 resmi maçında gol atamadı.

Süper Lig'de son 3 maçında Sivasspor, Beşiktaş ve Mersin İdman Yurdu karşısında gol bulamayan Burak Yılmaz, Şampiyonlar Liginde oynanan Inter maçını da boş geçti. Burak Yılmaz en son 06.11.2011 tarihinde Kayserispor'a 2 gol atmıştı. Burak Yılmaz bu dönemde A Milli takım formasıyla Hırvatistan'a karşı da gol bulamamıştı.

SİVAS'TA İLK BERABERLİK
Trabzonspor, Süper Lig'de Sivasspor ile toplamda 13. kez karşılaştı. Oynanan 13 maçta her iki takım da 5'er galibiyet elde ederken, 3 maç berabere bitti.

Trabzonspor 13 maçta 19 gol atarken Sivasspor 18 gol kaydetti. Sivasspor'un ev sahibi olduğu maçlarda ise ilk kez beraberlik yaşandı. Daha önce oynanan 6 maçta 4 kez kırmızı-beyazlı takım kazanırken, 2 kez Trabzonspor galip gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler