Bunun adı skandal!

Ziraat Türkiye Kupası’nda 1461 Trabzon’un Fenerbahçe’yi ağırladığı karşılaşmanın ardından tam bir skandal yaşandı. Fenerli  futbolcu maçın ardından formasını hakeme verdi.Maçın orta hakemi Suat Aslanboğa karşılaşmanın 90 dakikası boyunca verdiği kararlarl

Bunun adı skandal!

Ziraat Türkiye Kupası’nda 1461 Trabzon’un Fenerbahçe’yi ağırladığı karşılaşmanın ardından tam bir skandal yaşandı. Fenerli  futbolcu maçın ardından formasını hakeme verdi.

Maçın orta hakemi Suat Aslanboğa karşılaşmanın 90 dakikası boyunca verdiği kararlarla adeta 1461 Trabzon'un bu maçta ipini çeken isim olurken maç sonrasıda skandallar zinciri devam etti.

Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sonuçlanan ve sahada  gerginliklerin yaşandığı karşılaşmanın ardından Ferbahçeli Mehmet Topal hakem odasına giderek formasını hakemlere verdi. 4 hakemin bulunduğu odaya giden Fenerli futbolcu Mehmet Topal burada formasını hakeme vererek odadan formasız olarak çıktı.

Bir futbolcunun maç sonrası hakem odasına nasıl girebildiği büyük bir merak konusu olurken,  dikkatlerden kaçmayan olayın ardından zaten güvenilemeyen hakemlere artık nasıl itibar edileceği kafalarda apayrı bir soru işareti oluşturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler