Bunu yapan hangi zihniyet!

Trabzonspor - Galatasaray takımları arasında oynanan 15. hafta maçında çok ilginç bir olay yaşandı. Karşılaşmanın 60. dakikasında Trabzonspor ceza alanı içinde yaşanan pozisyon sonrasında bordo-mavili takımın kalecisi Tolga Zengin, kenardan top almak için

Bunu yapan hangi zihniyet!

Trabzonspor - Galatasaray takımları arasında oynanan 15. hafta maçında çok ilginç bir olay yaşandı. 

Karşılaşmanın 60. dakikasında Trabzonspor ceza alanı içinde yaşanan pozisyon sonrasında bordo-mavili takımın kalecisi Tolga Zengin, kenardan top almak için arkasını döndüğü anda kendi taraftarlarının olduğu bölümden yüzüne su şişesi atıldı..

Yüzüne şişe isabet eden Tolga, bir anda yığıldı. Kısa süre sonra ayağa kalkan tecrübeli kaleci önemli bir sakatlık yaşamadı.

Alınan bilgilere göre Tolga Zengin'in suratına şu şişesi atan Trabzonsporlu taraftar kısa süre içinde emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

 İkinci yarıda Selçuk İnan’a da yabancı cisimler atan Trabzonsporlu taraftarların bu taşkınlığı, bordo-mavili kulübün ceza almasına yol açacak. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun, Karadeniz ekibine ağır para cezası vermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor