'Bunu TS yapsa magandalık olur'

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, dün akşam Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan şampiyonluk maçı sonrası çıkan olayları değerlendirdi.Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Özbak “Şükrü Saraçoğlu’nda maç bitimiyle yeşeren medeniliği iz

'Bunu TS yapsa magandalık olur'

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, dün akşam Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan şampiyonluk maçı sonrası çıkan olayları değerlendirdi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Özbak “Şükrü Saraçoğlu’nda maç bitimiyle yeşeren medeniliği izlerken inanın ki gözlerim yaşardı. Bir önceki yılın yarattığı açmaz nedeniyle 34 haftadan 40 haftaya taşınan ligin böyle tamamlanışı aslında alkışı hak etmişti. Gel gör ki başkalarının başarısını bir türlü kabullenemeyenler, Kadıköy’ü savaş alanı döndürdüler. Bunu yaptıranlar, yapanlar, yapılmasını göz ardı edenler; Trabzonspor bunun yüzde birini yaptığında maalesef magandalıkla suçlanıyorlar. Acaba Kadıköy’de yapılanları gören, bu haksızlık damgasını da Trabzonspor’a vurduklarından ötürü vicdanlarının sesinde, neyi hissediyorlar. Eğer Kadıköy’de maç bitimiyle yaşananlar, medeni bir topluluğu ifade ediyorlarsa; bende Trabzonspor camiası adına Türk halkından özür diliyorum!” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor