Bunları sen söylemedin mi Fatih Altaylı

Aziz Yıldırım ihraç edilmeli, Utanmaları lazım!NE ÇABUK UNUTTUNHabertürk yazarı Trabzon ve Trabzonspor’a saldırdı ama bakın neler söylemişti.Haber61/Haber ServisiFenerbahçe Kafilesine yapılan saldırı sonrası adeta bir kenti ve  koca Trabzonspor camiasını

Bunları sen söylemedin mi Fatih Altaylı

Aziz Yıldırım ihraç edilmeli, Utanmaları lazım!

NE ÇABUK UNUTTUN

Habertürk yazarı Trabzon ve Trabzonspor’a saldırdı ama bakın neler söylemişti.

Haber61/Haber Servisi

Fenerbahçe Kafilesine yapılan saldırı sonrası adeta bir kenti ve  koca Trabzonspor camiasını zan altında tutup suçlu ilan edip saldıran Habertürk yazarı Fatih Altaylı aylar önce neler demiş neler.. 

Bugün “Trabzon 15-20 yıldır şımartıldı” diyen Habertürk yazarı Fatih Altaylı, görülen şike davasının sonuçlanmasının hemen ardından bakın neler demişti;

Karar sonrası Fenerbahçelilerin sevincini anlayamadığını belirten Altaylı, kararın Yargıtayca onanması durumunda Aziz Yıldırım 'ın kulüpten ihraç edilmesi gerektiğini söyledi. Şike davası süresince TFF 'nin bir misyon yüklendiğini de sözlerine ekleyen Altaylı, 'Federasyon büyük ihtimal şike iddialarını örtbas etmek için göreve getirildi. Federasyonun böyle bir misyonu vardı' demişti. 

UTANMALARI LAZIM!

Şike kararı sonrası Aziz Yıldırım 'ın tahliye sevincini anlayabildiğini belirten Altaylı, Fenerbahçe taraftarının ise sevincine anlam veremediğini söyledi. 'Mahkeme kararı Aziz Yıldırım'ın şike yaptırdığını ve çete kurduğunu söylüyor. Bu süreçte Fenerbahçelilerin sevinmesini anlayamıyorum' diyen Altaylı, Yargıtay'ın cezayı onaması durumunda Aziz Yıldırım 'ın yeniden ceza evine gireceğini hatırlatarak, 'Aziz Başkan kulübe şike bulaştırmış bir isim oldu. Burada bu kadar sevinecek olan nedir? Benim anlamakta zorlandığım nokta burası. Burada sevinilecek değil utanılacak bir durum var bence. Adalet Aziz Yıldırım'ı altı küsür yıl cezaya mahkum etti ve şike yaptın diye tescilledi' dedi.

'AZİZ YILDIRIM İHRAÇ EDİLMELİ!'

Yargıtay 'ın cezayı onaması durumunda Aziz Yıldırım 'ın spor kulübü başkanlığı yapamayacağını sözlerine ekleyen Fatih Altaylı, böyle bir durumda Aziz Yıldırım'ın spor sahalarının yakınından bile geçemeyeceğini ifade etti. Yargıtay'ın vereceği karar konusunda bir tahminde bulunamayacağını da kaydeden Fatih Altaylı, 'Yargıtay kararı onarsa Fenerbahçe kulübünün Aziz Yıldırım'ı ihraç etmesi gerekir. Tüm sürecinin tamamlanması durumunda Aziz Yıldırım halen Fenerbahçelilerin bağrına basılıyorsa bu işte bir sakatlık var demektir' diye ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler