Bunlardan daha ne kadar var FB?

El Mundo, Nijerli hakem İbrahim Chaibou'nun 90+8'de çaldığı penaltıda Yobo'nun etrafında hiçbir rakip futbolcu bulunmamasına rağmen topa elle müdahale etmesine dikkat çekti. FIFA'nın Nijerya'nın Arjantin'i 4-1 yendiği hazırlık maçıyla ilgili açtığı soruşt

Bunlardan daha ne kadar var FB?

El Mundo, Nijerli hakem İbrahim Chaibou'nun 90+8'de çaldığı penaltıda Yobo'nun etrafında hiçbir rakip futbolcu bulunmamasına rağmen topa elle müdahale etmesine dikkat çekti.

 FIFA'nın Nijerya'nın Arjantin'i 4-1 yendiği hazırlık maçıyla ilgili açtığı soruşturmada 90+8'de penaltı veren Nijerli hakem İbrahim Chaibou ile birlikte Joseph Yobo da suçlamalara hedef oldu.

El Mundo Gazetesi, haberinde 'F.Bahçe'nin stoperi, etrafında hiç kimse olmamasına rağmen topa elle müdahale etti' ifadesini kullandı. Ceza alanı dışından atılan şutta Yobo kaleye giden topu engellemek isterken ayağından seken top bel hizasında eline çarpıyor.

Buna rağmen El Mundo, Yobo ve arkadaşlarının penaltıya göstermelik olarak itiraz ettikten sonra ironik bir gülümseme ile ceza alanı dışına çıktığına vurgu yaptı.

FIFA, Nijerya-Arjantin maçında 86. dakikadan sonra 4.50 oran için oynanan 1.5 milyon euronun üzerindeki canlı bahis üzerine şike soruşturması başlatmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor