Bunlar nasıl Trabzonsporlu ?

3 Temmuz’da başlayan şike sürecinde Trabzon’un tüm dinamiklerinin yalnız bıraktığı başkan Sadri Şener siyasilerinde destek verdiği Fenerbahçe ile tek başına mücadele etmek zorunda kalırken birde Trabzonspor taraftarlarının protestosuna maruz kalıyor.   Tr

Bunlar nasıl Trabzonsporlu ?

3 Temmuz’da başlayan şike sürecinde Trabzon’un tüm dinamiklerinin yalnız bıraktığı başkan Sadri Şener siyasilerinde destek verdiği Fenerbahçe ile tek başına mücadele etmek zorunda kalırken birde Trabzonspor taraftarlarının protestosuna maruz kalıyor.  

 

Trabzonspor evinde Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup olarak taraftarlarını üzerken karşılaşma sonrası ise az sayıda Trabzonspor taraftarı başkan Sadri Şener’e yumurtalı protesto eyleminde bulunması üzüntü yarattı.

 

Karşılaşmanın devre arasında Emre’nin el kol hareketi yapmasına sinirlenen başkan Şener devre arasında soyunma odasına inerken Semih Şentürk ile tartıştı. 

Maçın ikinci yarısında ise kale arkası tribününde bulunan taraftarlar başkan Sadri Şener’i istifaya davet etti.

Maçın bitiminde yöneticiler Necmettin Aytekin ve Asbaşkan Nevzat Şakar ile birlikte protokol tribünün önünde bekleyen aracına binmek için yürüyen üçlüye stadyum çıkışında bir gurup Trabzonspor taraftarı yumurtalı protesto eyleminde bulundu.

Başkan Şener ve yanındaki yöneticileri protestodan korumaları ve stad görevlileri kurtararak araca binmelerini sağladı.

 

Rakip Fenerbahçe şikeye karışan başkanlarını her fırsatta korurken Trabzonspor taraftarlarının kendi başkanlarına sahip çıkmak yerine protesto etmesi camiada üzüntü yarattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor