Bundesliga ligi olaylı başladı!

Almanya'nın başkenti Berlin'de dün Hertha Berlin ve FC Nürnberg arasında oynanan karşılaşmadan sonra meydana gelen olaylarda, 19 kişinin geçici bir süre gözaltına alındığı bildirildi.Berlin polisi, Hertha Berlin'in sahasında FC Nürnberg'e 1-0 yenilmesinde

Bundesliga ligi olaylı başladı!

Almanya'nın başkenti Berlin'de dün Hertha Berlin ve FC Nürnberg arasında oynanan karşılaşmadan sonra meydana gelen olaylarda, 19 kişinin geçici bir süre gözaltına alındığı bildirildi.

Berlin polisi, Hertha Berlin'in sahasında FC Nürnberg'e 1-0 yenilmesinden sonra her iki takımın taraftarlarının birbiriyle kavga ettiğini ve kavgayı önlemek isteyen polise de şişe attığını belirtti.

Olaylar sırasında 19 kişinin gözaltına alındığı, 16 kişinin hafif şekilde yaralandığı ifade edildi. Toplam 27 kişi hakkında hakaretten, adam dövmekten, polise direniş göstermekten, huzuru bozmaktan ve mala zarar vermekten suç duyurusunda bulunulduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor