Bülent'e taktiği Aziz vermiş!

Savcının hazırladığı dosyadaki iddialar çok acı.O dosyada yer alan bir başka iddia ise Aziz Yıldırım’ın, Eskişehirspor maçı için bu kente gidip, sabah saatlerinde Eskişehirspor tesislerinde Bülent Uygun ile odasında bir görüşme yaptığı yönünde.İddiaya gör

Bülent'e taktiği Aziz vermiş!

Savcının hazırladığı dosyadaki iddialar çok acı.

O dosyada yer alan bir başka iddia ise Aziz Yıldırım’ın, Eskişehirspor maçı için bu kente gidip, sabah saatlerinde Eskişehirspor tesislerinde Bülent Uygun ile odasında bir görüşme yaptığı yönünde.

İddiaya göre, Yıldırım, Uygun’un odasında yer alan taktik tahtasındaki oyuna müdahale etti. “Bu taktikle oynarsanız sizi yeneriz. Öyle olmaz, böyle olur” diyerek Uygun’a taktik verdi. Zanlı Ali Kıratlı, sorgusunda Yıldırım’ın bu hareketiyle ilgili soruya “Tahtada bulunan kadroya şakayla karışık müdahale etti” yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor