Bülent Yıldırım'dan çifte standart

Dün akşam Hüseyin Avni Aker stadında oynanan ve yarıda kalan maçta çıkan olaylar nedeniyle soyunma odasına giden ve maçı tatil eden hakem Bülent Yıldırım çifte standart uyguladı.Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in Trabzonspor taraftarını provoke ettiği

Bülent Yıldırım'dan çifte standart

Dün akşam Hüseyin Avni Aker stadında oynanan ve yarıda kalan maçta çıkan olaylar nedeniyle soyunma odasına giden ve maçı tatil eden hakem Bülent Yıldırım çifte standart uyguladı.

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in Trabzonspor taraftarını provoke ettiği ve tribünlerden atılan maddelerin kimseye isabet etmemesine rağmen karşılaşmayı tatil eden Yıldırım, 17.03.2012 tarihinde oynanan Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşmasında aynı kararı veremedi.

Bu karşılaşmada Fenerbahçe tribünlerinden atılan yabancı maddeler Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim ve yardımcısı Hasan Şaş'ın kafasına isabet etmişti. Bu olaylar sonucunda Fatih Terim kaşından yaralanmış, Hasan Şaş'ın ise alnı kanamıştı. Buna rağmen Bülent Yıldırım karşılaşmayı devam ettirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor