Bülent Yıldırım ve Trabzonspor

Eskişehirspor Trabzonspor maçının hakemi Bülent Yıldırım’ın Trabzonspor karnesine bakalım…Haber61.net’in yaptığı araştırmaya göre; Bülent Yıldırım bugüne kadar 17 kez Trabzonspor maçlarında görev aldı. Yıldırım’ın yönettiği maçlarda Trabzonspor 9 galibiye

Bülent Yıldırım ve Trabzonspor

Eskişehirspor Trabzonspor maçının hakemi Bülent Yıldırım’ın Trabzonspor karnesine bakalım…

Haber61.net’in yaptığı araştırmaya göre; Bülent Yıldırım bugüne kadar 17 kez Trabzonspor maçlarında görev aldı. Yıldırım’ın yönettiği maçlarda Trabzonspor 9 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Bülent Yıldırım'ın Trabzonspor’a yönettiği 17 maçın 6 tanesi derbi maçı olduğu da öğrenildi. Trabzonspor Yıldırım yönetmeliğindeki 3 ayrı Fenerbahçe maçının 3'ünden de mağlubiyetle ayrıldı. Yönettiği 3 Beşiktaş maçından da 2 mağlubiyet 1 galibiyet alarak ayrıldı.

Öte yandan Bülent Yıldırım bu sezon Trabzonspor'un ligin ilk yarısında Bursaspor’u 2-0 kazandığı, 6-1  Sivasspor, 3-1 İ.B.Belediyespor maçlarında görev aldığı gözlemlendi. Ligin 2.yarısında ise deplasmanda 2-1 Trabzonspor’un Gençlerbirliği’ni devirdiği maçta görev aldı.

Eskişehirspor Süper Lig'e çıktıktan sonra 4 maçında Bülent Yıldırım görevlendirildi. Eskişehirspor bu maçlardan 2’sini kazanırken, diğer 2 Fenerbahçe maçını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler