Bülent Yıldırım Hacıosmanoğlu için konuştu

Hakem Bülent Yıldırım’ın, İbrahim Hacıosmanoğlu ile konuştuktan sonra durumu MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’na bildirdiği öğrenildi. Namoğlu’nun, “Konuşmada herhangi bir sıkıntı var mı?” diye sorduğu, hakemin de, “Hayır, böyle bir şey yok” şeklinde yanıt verdi

Bülent Yıldırım Hacıosmanoğlu için konuştu

Hakem Bülent Yıldırım’ın, İbrahim Hacıosmanoğlu ile konuştuktan sonra durumu MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’na bildirdiği öğrenildi. Namoğlu’nun, “Konuşmada herhangi bir sıkıntı var mı?” diye sorduğu, hakemin de, “Hayır, böyle bir şey yok” şeklinde yanıt verdiği belirtildi. Namoğlu’nun, “Bu psikolojiyi ve baskıyı kaldırabilecek misin?” sorusuna da Yıldırım’ın yanıtı, “Evet başkanım, ben kendime güveniyorum” oldu. Bu arada başkan Yusuf Namoğlu ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in, dün akşam saatlerinde Bülent Yıldırım’ı ziyaret ederek moral verdikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor