Bülent Uygun YGS'ye girdi

Uygun, Eskişehir Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nde gireceği YGS öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sınava girene bütün öğrenicilere başarılar diledi."ÜNİVERSİTE BİTİRMEK İSTİYORUM" Bu sınavda öğrencilerin gönlünden geçen üniversitelere girmesini i

Bülent Uygun YGS'ye girdi

Uygun, Eskişehir Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nde gireceği YGS öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sınava girene bütün öğrenicilere başarılar diledi.

"ÜNİVERSİTE BİTİRMEK İSTİYORUM"
Bu sınavda öğrencilerin gönlünden geçen üniversitelere girmesini istediğini ifade eden Uygun, "Her sınavın üstesinden nasıl geldiysek bunun da üstesinden geleceğiz. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu okumak istiyorum. Eskişehir'de her 4 kişiden birisi üniversite mezunu. Türkiye'deki öğrenim durumu yüksek nüfusa sahip kentlerden biri olan Eskişehir'de teknik direktörlük yapmak beni de üniversite bitirmeye teşvik etti. Burada teknik direktörlük yaparken aynı zaman da okuyacağım. Futbol oynamaktan zaman bulamayıp gidemediğim üniversiteyi burada bitirmek istiyorum.

"10 YILDIR DERS ÇALIŞMADIM"
İdmanlar da çok çalıştık. Eskişehirspor olarak da iyiyiz ancak 10 yıldır ders çalışmadım. Tanjantı kotanjantı bulacağız bir yerlerden artık. Çok heyecanlıyım bu maçı kazanmak istiyoruz. Taktik de 'vurun topun dibine koşun peşine' taktiği" diye konuştu.

Daha sonra Uygun, üzeri arandıktan sonra sınava gireceği sınıfa çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler