Bülent Uygun görevinden istifa etti!

 Gaziantepspor sezonun bitmesiyle birlikte Teknik Direktörü Bülent Uygun ile yollarını ayırdı. Devre arası takımın başına gelen ve 1 yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Uygun'un, yeni sezon öncesi anlaşmaya varamayınca görevi bıraktığı bildirildi

Bülent Uygun görevinden istifa etti!

 

Gaziantepspor sezonun bitmesiyle birlikte Teknik Direktörü Bülent Uygun ile yollarını ayırdı. Devre arası takımın başına gelen ve 1 yılı opsiyonlu 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Uygun'un, yeni sezon öncesi anlaşmaya varamayınca görevi bıraktığı bildirildi.
 
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Bülent Uygun ile sözleşmelerinin bittiğini belirterek, "Yarım devre için anlaşmaya varmıştık ve 1 yıllık opsiyon vardı. Şu anda net bir şey konuşmak istemiyorum ama zaten sözleşmemiz bitmişti. Kendisi her zaman görüşeceğimiz bir kardeşimiz, gelişmeleri daha sonra değerlendireceğiz" yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler