Bülent: Suçum Trabzonlu olmak

Fenerbahçe'nin suç duyurusunda bulunduğu Bülent Ataman açıklamalarda bulundu. "Fenerbahçe'nin benimle ne alakası var. Onların bu suç duyurusuna anlam veremedim" açıklamasıyla sözlerine başlayan Ataman, "Suç duyurusu hakkında benim bilgim yok. Ne söylemişi

Bülent: Suçum Trabzonlu olmak

Fenerbahçe'nin suç duyurusunda bulunduğu Bülent Ataman açıklamalarda bulundu. "Fenerbahçe'nin benimle ne alakası var. Onların bu suç duyurusuna anlam veremedim" açıklamasıyla sözlerine başlayan Ataman, "Suç duyurusu hakkında benim bilgim yok. Ne söylemişim de Fenerbahçe bana suç duyurusunda bulunuyor. Benim Fenerbahçe camiasıyla alakam yok. Benim teşvik primi aldığım yönünde ortaya bazı internet siteleri ve gazetelerde haberler çıktı. Benim söylediklerimi dinlemediler herhalde. Önemli değil, o zaman hodri meydan" diye konuştu.

 

Tecrübeli kaleci "Bana yapılan haksızlıkları dile getirdim. Bunlar alışmışlar, vur başına al ekmeğini... Bu haksızlıklar birilerine dokunmuş ki ortamı bu hale getirdiler" ifadesini kullanırken sert açıklamalarına da devam etti.

 

"LİG BİTSE DE KURTULSAK..."

Fenerbahçe taraftar sitelerinde kendisi hakkında teşvik primi aldığı ve bunu takıma dağıttığı yönünde haberler çıktığını iddia eden Ataman "Ben de bunların üzerine bir şeyler söyledim. Bu senaryolar her hafta yazılıyor. Bu hafta bu rolü bana verdiler. Gelecek hafta da birilerine biçilecek. Lig bitse de kurtulsak" açıklamalarında bulundu.

 

İnsanların kendisine sahip çıkacakları yerde üzerine geldiklerini ve kendisine destek vermediklerini söyleyen Ataman "Söylediğim kelimeleri çarptırıyorlar. Bu haberler sayesinde takımın aklı karıştırıldı" dedi.

 

SUÇUM TRABZONLU OLMAK SAYFA 2'DE

 

 

 

"SUÇUM TRABZONLU OLMAK MI?"

"Benim suçum sanırım Trabzonlu olmak" diyen Bülent Ataman kulüpten izin alacağını ve bu maçta forma giymek istemediğini söyledi. Ataman sakatlığının bulunduğunu da sözlerine ekledi.

 

AYAKKABI KONUSU

Karabük-Fenerbahçe maçında sahaya atılan ayakkabının kendisine ait olduğunu söyleyen Ataman "Su şişesine vurmak isterken ayakkabı ayağımdan fırladı. Bilerek ayakkabıyı sahaya atmadım. Hakem de bunu gördü ve sarı kart dahi vermedi" dedi.

 

BÜLENT ATAMAN NE DEMİŞTİ?

"Fenerbahçe iyi oynuyor ama saha dışında da formdalar. Bizim takımı karıştırdılar. Sadece Fenerbahçe değil, teşvik primi filan... Sahaya çıkmayandan (Emenike) bahsetmiyorum. O kendini bilir. Sahaya çıkanlar şerefli bir şekilde topunu oynadı. Onları tebrik ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor