Bülent Korkmaz Emre'ye üzülmüş

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, eski takım arkadaşı Emre Belözoğlu için üzüldüğünü söyledi.Korkmaz, Karabükspor Tesislerinde basın toplantısı düzenledi ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Emre Belözoğlu son günlerde bir tartı

Bülent Korkmaz Emre'ye üzülmüş

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, eski takım arkadaşı Emre Belözoğlu için üzüldüğünü söyledi.

Korkmaz, Karabükspor Tesislerinde basın toplantısı düzenledi ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Emre Belözoğlu son günlerde bir tartışmanın içinde. Siz onun kaptanlığını yaptınız, yakından tanıyorsunuz. Sahaya çıkınca Emre’ye ne oluyor?

Ben de sahaya çıkınca farklı bir insan oluyordum… Saha dışında müthiş bir karakter Emre. Çocukla çocuk, büyükle büyük olan herkesle çok iyi geçinen, herkese yardım eden bir insan ama saha içi farklı. O süreçte ne yaşıyor ben bilmiyorum tabi ki. Galatasaray’da oynadığı dönemde bu son olayla ilgili bir konu olmadı açıkçası. İtalya’da, İngiltere’de ne yaşadı bilmiyorum ama sevdiğim bir kardeşim olarak, onun için üzülüyorum bu durumlarda kalmasına.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler