Bülent: Adımızı çıkardılar adımızı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğ Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ait bir araçla Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine gönderilen şüpheliler, Çırağan Caddesi'ndeki bahçe kapısında indirilerek savcı ve hakimlerin kullandığı girişten adliye binasına alındı.Yoğun güvenlik

Bülent: Adımızı çıkardılar adımızı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğ Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ait bir araçla Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine gönderilen şüpheliler, Çırağan Caddesi'ndeki bahçe kapısında indirilerek savcı ve hakimlerin kullandığı girişten adliye binasına alındı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye girişleri sağlanan şüphelilerden Bülent Uygun, basın mensuplarına yönelik olarak ''Adımızı çıkardılar, adımızı'' diye seslendi.

Bu arada, hastanede tedavisi süren Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım'ın da bugün savcılığa sevk edilebileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor