Bülbül "Kongrede aday olacağız"

1461 Trabzon spor’un 25 Haziranda yapacağı kongrede adı başkan adayları arasında geçen  MMO Odası Başkanı Şaban Bülbül  ‘den önemli açıklamalar.Başkan adayı Bülbül kongrede aday olacağını belirterek”  Şuanda liste oluşturma çalışmalarımız sürüyor.Görüştüğ

Bülbül "Kongrede aday olacağız"

1461 Trabzon spor’un 25 Haziranda yapacağı kongrede adı başkan adayları arasında geçen  MMO Odası Başkanı Şaban Bülbül  ‘den önemli açıklamalar.Başkan adayı Bülbül kongrede aday olacağını belirterek”  Şuanda liste oluşturma çalışmalarımız sürüyor.Görüştüğümüz arkadaşlarımız var. Ancak şuan 1461 Trabzon’unda çok başarılı bir yönetimi var,ve onların bu güne kadar yaptıklarını da göz ardı edemeyiz.

Onun için kongrede seçimi kazanırsak işimizin zor olduğunu biliyoruz.  Çıtayı onların bıraktığı yerden daha üste taşımak için ciddi çalışma yapmamız gerekecek.  1461 Trabzon’un yönetimi hoca ve diğer programlar için çalışmalar yapıyor. Biz göreve gelirsek o arkadaşlarımızın başarılırını daha da ileriye taşımak durumundayız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor