Bulak transferi resmen açıkladı

Trabzonspor Kulübü, FC Porto'dan Marc Janko'nun transferinin ardından Benfica'da forma giyen Emerson Da Conceiçao ile anlaşmaya vardı. Kulüp genel menajeri Giray Bulak, yaptığı açıklamada, dün Trabzon'a gelerek sağlık kontrolünden geçen Emerson ile anlaşm

Bulak transferi resmen açıkladı

Trabzonspor Kulübü, FC Porto'dan Marc Janko'nun transferinin ardından Benfica'da forma giyen Emerson Da Conceiçao ile anlaşmaya vardı.

 

Kulüp genel menajeri Giray Bulak, yaptığı açıklamada, dün Trabzon'a gelerek sağlık kontrolünden geçen Emerson ile anlaşmaya vardıklarını ve bu transferde herhangi bir sorunun bulunmadığını söyledi.

 

Bulak, takımın önünde pazar günü Gaziantepspor ile oynanacak karşılaşmanın bulunduğunu, bu nedenle Brezilyalı oyuncuyla büyük olasılıkla Pazartesi günü imza töreni yapacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor