Bulak ile yollar ayrılıyor!

  Spor Toto Süper Lig'in son sırasında bulunan Mersin İdmanyurdu'nun yöneticileri, teknik direktör konusunda değişiklik yapmaya hazırlanıyor.  Alınan bilgiye göre, oynadığı 24 maçta 20 puan toplayan Mersin İdmanyurdu'nda, kötü gidişe ''dur'' diyebilmenin

Bulak ile yollar ayrılıyor!

  Spor Toto Süper Lig'in son sırasında bulunan Mersin İdmanyurdu'nun yöneticileri, teknik direktör konusunda değişiklik yapmaya hazırlanıyor.

  Alınan bilgiye göre, oynadığı 24 maçta 20 puan toplayan Mersin İdmanyurdu'nda, kötü gidişe ''dur'' diyebilmenin hesapları yapılıyor.

 Bu kapsamda teknik direktör Giray Bulak ile yolların ayrılması konusunda fikir ayrılığının yaşandığı kulüpte, yöneticilerin öğleden sonra bir araya gelerek, konuyu karara bağlaması bekleniyor.

 Kulüp yönetiminin, Giray Bulak ile karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmesinin feshedilmesi halinde Türkiye'deki teknik direktörlerden yeni çalıştırıcısını seçeceği tahmin ediliyor.

Giray Bulak'ın Mersin karnesi

Mersin İdmanyurdu'nu şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselten teknik direktör Nurullah Sağlam ile ligin 16'ıncı haftasında Akhisar Belediye karşısında 2-1 galip geldikten sonra yollarını ayıran kulüp yönetimi, 15 puanla 17'nci sırada bulunan takımı, Trabzonspor'un genel menajerliğini yürüten Giray Bulak'a emanet etti.

Geldiği hafta deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşıp 2-1 mağlup olan Giray Bulak yönetimindeki Mersin İdmanyurdu, devre arasında büyük bir revizyona giderek, kadroyu önemli ölçüde yeniledi.

Ligin ilk yarısında da sıkıntılı süreç yaşamasına karşın, kupa karşılaşmalarında daha iyi performans gösteren Mersin temsilcisi, Giray Bulak nezaretinde çıktığı Ziraat Türkiye Kupası'nın (B) Grubu maçlarında sıfır puanla kupa yoluna veda etti.

Ligin ikinci yarısında ilk sınavını Akhisar Belediye karşısında vererek 1-1 berabere kalan Giray Bulak yönetimindeki takım, kendi evinde yaptığı ilk maçta ise Sivasspor'u 3-0 yendi. Deplasmanda Eskişehirspor ile 0-0 berabere kalarak taraftara güven veren takım, Fenerbahçe maçında aldığı 1-0'lık mağlubiyetle inişe geçti. Daha sonra Gençlerbirliği’ne 3-0 mağlup olan takım, Trabzonspor maçını tek golle kaybedip, son olarak da Kayserispor'a 2-1 yenildi.

Mersin İdmanyurdu ile 8 kez lig maçına çıkıp, 5 puan toplayabilen Giray Bulak, kupada ise 5 maçta puan alamadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler