Bulak Çaykur Rizespor'u bıraktı

Çaykur Rizespor Kulübünden yapılan açıklamada, teknik direktör Giray Bulak’ın kendi isteği ile görevini bıraktığı duyuruldu. Konuyla ilgili olarak Çaykur Rizespor’un resmi sitesinde yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Sayın Giray Bulak kendi isteğiyl

Bulak  Çaykur Rizespor'u bıraktı

Çaykur Rizespor Kulübünden yapılan açıklamada, teknik direktör Giray Bulak’ın kendi isteği ile görevini bıraktığı duyuruldu. Konuyla ilgili olarak Çaykur Rizespor’un resmi sitesinde yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Sayın Giray Bulak kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştır” denildi. 

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hocamız ile sözleşmemiz sona ermişti. Hocamız kendi isteği ile sözleşmeyi yenilememeyi uygun gördü. Biz de kendisini anlayışla karşıladık” dedi. Ferah, yeni teknik adam için arayışlara başladıklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler