Bulak "birinci lige çıkacağız"

 Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak, Denizlispor karşısında alınan beraberliğin her iki takımında işine yaramadığını söyledi. Bulak, “Ligde alınan her puan da katkı sağlıyor. Büyük bir avantajımız olabilirdi maçı kazanabilseydik. Bu avantaj küçü

Bulak "birinci lige çıkacağız"

 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak, Denizlispor karşısında alınan beraberliğin her iki takımında işine yaramadığını söyledi. Bulak, “Ligde alınan her puan da katkı sağlıyor. Büyük bir avantajımız olabilirdi maçı kazanabilseydik. Bu avantaj küçük avantaj olarak kaldı. Rakibimizi tebrik ediyorum. Onlar da baskı altındalar. Özellikle ilk yarı rakibin önemli oyuncularına baskı kurup top kazanmayı hedeflemiştik ama yapamadık. Bikoko ve Cenk Ahmet'le iki pozisyonumuz oldu. İkinci yarı daha rakip alanda oynamaya başladık. Öne de geçtik. Gol yemeyi hiç düşünmediğimiz bir anda golü yedik. Bu son zamanlarda çok gol yeme alışkanlığımız yoktu, bu yüzden bizi üzdü. Buradan galibiyetle dönebilseydik büyük avantaj yakalayacaktık. 18 puanının 12'sini alabilirsek hedefimize yaklaşırız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

SÜPER LİGE ÇIKMAK İSTİYORUZ

Çaykur Rizespor’un futbolcularından Aytek ise, 2 puan kaybettiklerini vurgulayarak, "Çok önemli maçta önemli 2 puan kaybettik. Buraya 3 puan için gelmiştik. Yaklaştığımız ilk 2'ye yaklaşma şansını bulmuştuk. Bizim için çok önemli bir maçtı. Yaptığımız hata beraberlikle dönmemize sebep oldu. Önümüzdeki maçlarda alacağımız puanlarla direk olarak Süper Lige çıkmak istiyoruz" açıklamasında bulundu. Sezer ise, "Maçın başında rakibimizin bulduğu ataklar bizi zorladı. Maçın geri kalan bölümlerinde oyun dengelendi ve seyircilere iyi maç izlettik. ÖNE Geçtikten sonra konsantrasyon kaybı sebebiyle gol yedik. Kalan 6 haftada en az hata yapıp, istediğimiz ilk 2 hedefine ulaşmak istiyoruz" yorumunu yaptı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler