Bulak, Avcı'yı topa tuttu

Trabzonspor Genel Menejeri Giray Bulak Milli Takımlar teknik sorumlusu Abdullah Avcı'ya adeta ders verdi 'Tolga, Türkiye'nin en kalecisi, Onur da Avrupa'nın en iyi 10 kalecisi arasında' bulunduğunu iddia eden Trabzonspor Genel Menejeri Giray Bulak, şu açı

Bulak, Avcı'yı topa tuttu

Trabzonspor Genel Menejeri Giray Bulak Milli Takımlar teknik sorumlusu Abdullah Avcı'ya adeta ders verdi

 'Tolga, Türkiye'nin en kalecisi, Onur da Avrupa'nın en iyi 10 kalecisi arasında' bulunduğunu iddia eden Trabzonspor Genel Menejeri Giray Bulak, şu açıklamaları yaptı;

'MİLLİ TAKIM OYUNCULARI OYNAYANLARDAN SEÇİLMELİ'

"Milli takımlarda Trabzonsporlu oyuncuların bulunmasını ben de istiyorum tabii. 8 Galatasaray, 8 Fenerbahçeli, 7 Galatasaray ya da 7 Fenerbahçeli gibi bir oran mı var! İstanbul takımlarından süre almayan, kadroya giremeyen oyuncuların milli takıma seçilmeleri gelenek haline geldi. Maç kondinasyonu yüksek, temposu ve devamlılığı olan oyuncuların alınması gerek."

'ONUR ŞİMDİ OYNAMAYACAKSA NE ZAMAN OYNAYACAK'

"Kadro seçimi bana göre doğru değil. Onur milli takımda bugün oynamayacaksa ne zaman oynayacak! Volkan ve Mert alındı milli takıma. Volkan sakatken Tolga oynuyordu. Her zaman söylüyorum; Tolga Türkiye’deki en iyi kaleci. Onur ise Avrupa’daki en iyi on kaleciden biri. İkisi de çok üst düzey kaleci.

En azından Onur’un milli takımda olması ve oynaması normaldi diye düşünüyorum. Futbolcular bu tercihlerden etkilenir ama biz bunu sorun yapmayacağız. Önümüzdeki dönemlerde birkaç oyuncumuz olacak. Soner, Giray ve Yasin önümüzdeki dönemde bu milli takımda yer bulacak."

'JANKO ÇIKIŞA GEÇECEK'

"Janko sezon hazırlık döneminde eski takımıyla antrenmana çıkmadı. Devamlılık ve dayanıklılıkta problemi var. Hazır olmayan bir oyuncuyu aldık. Kalitesi, kariyeri, bireysel, taktiksel özellikleri ve milli takımda oynuyor olması önemliydi. Önümüzdeki günlerde takıma büyük katkı sağlayacak."

'MİLLİ MAÇ ARASI TOPARLANACAĞIZ'

"Kadroda çok değişim oldu. Hep aynı oyunculara yük binince sakatlık oluyor ve bu sakatlık uzuyor. Türk oyuncu, yabancı oyuncu ortalamasını çok fazla tutturamadık. Şanssızlıklar yaşadık. Milli takım arası Giray, Colman ve Soner gibi sakatlığı olan oyuncularla, takıma hazır gelmeyen Emerson ve Bamba gibi oyuncuların hazırlanması için fırsat olacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler