Bugün iki transfer bitecek!

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Kuzey İrlanda'nın Derry City takımını eleyerek 3. ön eleme turuna yükselen bordo-mavili takımda, 680 gün sonra Avrupa kupalarındaki galibiyet özlemine son vermenin mutluluğu yaşanıyor. Kulüp Başkan Yardımcı

Bugün iki transfer bitecek!
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Kuzey İrlanda'nın Derry City takımını eleyerek 3. ön eleme turuna yükselen bordo-mavili takımda, 680 gün sonra Avrupa kupalarındaki galibiyet özlemine son vermenin mutluluğu yaşanıyor.
 
Kulüp Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Kuzey İrlanda'nın Derry City takımını Henrique (2) ve Abdülkadir'in attığı gollerle 3-0 yenen Trabzonspor'un, artık farklı bir görüntüye ve yeni bir oyun anlayışına sahip olduğunu söyledi.
 
Derry Ctiy karşısına ilk maçta aldıkları 4-2'lik galibiyetin avantajıyla çıkmalarına karşın ilk yarıda istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirten Çakıroğlu, "Maçın ilk yarısında futbolcularımız biraz tutuktu ama hocamızın yaptığı değişikliklerle ikinci yarıda istediğimiz oyunu sergiledik. Özellikle bana göre Henrique'nin istenilen noktaya geldiğini ve hazır olduğunu görebiliyoruz. Takımın geneline baktığımızda ise tabiki memnuniyet duyuyoruz ve yeni transferlerle çok iyi olacağını düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.
 
-"Rakibin ismi bizim için farketmiyor"-
 
Bordo-mavili takımın 3. ön eleme turunda karşılaşacağı rakibinin Belarus ekibi Dinamo Minsk olduğunu anımsatan Çakıroğlu, "Rakibin ismi bizim için farketmiyor. O takımı da Alllah'ın izniyle eleyerek önümüze bakacağız.  Esasında bizim için önemli olanın yönetime gelirken Trabzonspor'un sorunları ve bunları aşacağımızı söylememizdir. İlk günden beri mücadelemiz buydu ve hala devam ediyor. İyi bir Trabzonspor altyapı ile olur ve bununla ilgili sorunları halletmede son aşamalardayız.  Artık taraftarlarımız hem Avrupa'da hem de Türkiye'de en yukarıya savaşan bir Trabzonspor seyredecek" diye konuştu.
 
-"Bugün iki süpriz transfer olabilir"-
 
İsmini belirtmediği iki futbolcuyu bugün transfer edebileceklerini bildiren Çakıroğlu, "Bugün transferle ilgili bazı gelişmeler yaşanacak. İki transferimiz olacak ve bunları 01.00'e kadar UEFA'ya bildirme gibi bir vaktimiz var. Bugün iki tane sürprizimiz olabilir. Bunlardan biri garanti, diğeri ise gece saatlerine kadar kesinleşecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler