Bugsaşspor: 0 - Bursaspor: 2

Ligde son haftalardaki performansıyla yükseliş gösteren ve 7 haftadır yenilmeyen yeşil beyazlı ekip, kupada da mutlu sonun peşinde. Bu yıl Türkiye Kupası’nı müzesine taşımak isteyen Bursaspor, 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan rakibi karşısında sürpriz yaşama

Bugsaşspor: 0 - Bursaspor: 2

Ligde son haftalardaki performansıyla yükseliş gösteren ve 7 haftadır yenilmeyen yeşil beyazlı ekip, kupada da mutlu sonun peşinde. Bu yıl Türkiye Kupası’nı müzesine taşımak isteyen Bursaspor, 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan rakibi karşısında sürpriz yaşamak istemiyor.

Bu karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlayan Bursasspor'da sakatlığı süren Ozan ipek antrenmana katılmazken, kaleci Carson ve Basser takımdan ayrı düz koşu yaptı.

BUGSAŞ SPOR-BURSASPOR
STAT: Yenikent Asaş
HAKEM: Hakan Ceylan

BUGSAŞ SPOR: Bekir, Baki, Galip, Mustafa Özgen, Şener(Dk. 46 Ahmet), Mustafa Şen, Mustafa Er, Mehmet, Yaşar, Ali, Hasan
TEKNİK DİREKTÖR: Ahmet Yavuz,

BURSASPOR: Yavuz, Hakan, Ömer Erdoğan, İbrahim, Gökçek Vederson, Adem Koçak, Mehmet Sak, N'Diaye, Batalla, Sestak(Dk. 46 Turgay), Pinto
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GOL: Dk. 93 Pinto, Dk. 118 Turgay
Sarı kartlar: Dk. 19 Galip (Bugsaşspor), Dk. 27 N'diaye, Dk. 41 Sestak (Bursaspor)
KIRMIZI KART: Dk. 93 Hasan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler