Bucaspor'un ligde kalma primi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, ligde kalmaları durumunda kulübün, futbolculara toplam 1,5 milyon lira prim dağıtacağını bildirdi. Yaykıran, dün akşam futbolcularla toplantı yapan kulüp başkanı Şeref Üstündağ'ın

Bucaspor'un ligde kalma primi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, ligde kalmaları durumunda kulübün, futbolculara toplam 1,5 milyon lira prim dağıtacağını bildirdi.

 

Yaykıran, dün akşam futbolcularla toplantı yapan kulüp başkanı Şeref Üstündağ'ın ligde kalma primini 1,5 milyon lira olarak açıkladığını, priminin dağıtımının oyuncuların sezon boyunca yaptığı katkıya göre belirleneceğini kaydetti.

 

Ligde iyi sonuçlarla yollarına devam etmek istediklerini bildiren Yaykıran, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Gençlerbirliği'ni eleyerek yarı finale çıkacaklarına inandığını söyledi.

 

Timur Yaykıran, Musa Aydın'ın Galatasaray ve Bursaspor maçlarında forma giyemeyeceğini, Orhan Ak ve Kevin'in ise görev verilmesi durumunda bu hafta forma giyebileceğini kaydetti.

 

Yaykıran, Ali Kuçik'in 2 Martta Gençlerbirliği ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçına yetişmesini beklediklerini bildirdi.

 

Bu arada, Galatasaray maçının hazırlıklarını Seyit Mehmet Özkan Tesislerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek olan Bucaspor, maç için cuma günü İstanbul'a gidecek. Sarı lacivertliler, cumartesi günü maçın ardından İzmir'e dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor