Bucaspor'a prim dopingi

 PTT 1'inci Lig'de pazar günü Altınordu ile Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşıcak Bucaspor'a yönetimden prim dopingi geldi. Sarı lacivertli yönetim, Altınordu maçının kazınılması halinde 3 bin TL olan deplasman galibiyet primlerini 2 katına çıkaracak. Ba

Bucaspor'a prim dopingi
 PTT 1'inci Lig'de pazar günü Altınordu ile Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşıcak Bucaspor'a yönetimden prim dopingi geldi. Sarı lacivertli yönetim, Altınordu maçının kazınılması halinde 3 bin TL olan deplasman galibiyet primlerini 2 katına çıkaracak. Başkan Çetin Kayışlı, İzmir derbisini çıkış maçı olarak gördüklerini belirterek, "Yönetim olarak her türlü fedakarlığı yaptık. Söz sırası artık takımımızda. Galibiyet halinde herkesin yüzünü güldürecek bir prim paketi hazırladık. Maçı kazanacağımıza inancımız tam" diye konuştu.
 
Altınordu maçının ardından Ege derbisinde Denizlispor'la oynayacaklarını hatırlatan Kayışlı, "İki takım da düşme hattındaki en önemli rakiplerimiz. Önümüzdeki iki karşılaşmaya milat gözüyle bakıyoruz. Alacağımız 6 puan bizi yukarılara taşımakla kalmayacak, düşme korkumuzu da ortadan kaldıracak" ifadelerini kullandı. 
 
Derbinin hazırlıklarını sürdüren Bucaspor'da teknik direktör Mustafa Bahadır sakat ve cezalı oyuncuların dönmesiyle kadroyu değiştirecek. Forvette Çağrı'nın yerine İskender, sağ kanatta ise Emre'nin yerine Zafer oynayacak. Bahadır, sol bekte de Abdullah'ı kulübeye çekip Batuhan'ı görevlendirmeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler