Bucaspor'a mahkeme şoku

PTT 1. Lig'e veda eden Bucaspor'da tartışmalı kongrenin yankıları sürüyor. Kongrede usulsüzlük yapıldığı yönünde şikayetçi olan üyelerin talebi üzerine açılan davada, İzmir 11. Asliye Hukuk Mahkemesi Başkanı, yanında 3 uzman bilirkişi ile birlikte Bucasp

Bucaspor'a mahkeme şoku

PTT 1. Lig'e veda eden Bucaspor'da tartışmalı kongrenin yankıları sürüyor.

Kongrede usulsüzlük yapıldığı yönünde şikayetçi olan üyelerin talebi üzerine açılan davada, İzmir 11. Asliye Hukuk Mahkemesi Başkanı, yanında 3 uzman bilirkişi ile birlikte Bucaspor Kulüp Binası'na giderek üyelerin kayıtlı olduğu defterlere el koydu.

4 Ağustos'ta yağılan olağanüstü kongrede Çetin Kayışlı'nın tekrar başkan seçilmesinin ardından gerginliğin hüküm sürdüğü Bucaspor'da sular durulmuyor. Seçime saatler kala üyeliklerinin hiçbir gerekçe gösterilmeden düşürüldüğünü, hazirun listesinin açıklanmadığını ve listenin ilan edilmediğini gerekçe gösteren bir grup kongre üyesi, tespit istemiyle dava açtı.

10 gün önce açılan davaya bakan İzmir 11. Asliye Hukuk Mahkemesi Başkanı, yanında 3 uzman bilirkişi ile birlikte Bucaspor Kulüp Binası'na giderek üyelerin kayıtlı olduğu defterlere el koydu. El konan üyelik kayıtları bilirkişi heyeti tarafından inceleniyor. Kayıtları silinen ve yeni üyelerin tek tek bilgisine başvurulacak. İddiaların doğru çıkması halinde söz konusu kongrenin iptal edileceği öğrenilirken, mevcut başkan Çetin Kayışlı hakkında da dava açılabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler