Bucaspor deplasman'da galip

Bucaspor  PTT 1. Lig'in 8 haftasında Gaziantep Kamil Ocak stadında karşı karşıya geldiği Gaziantep B.Ş.B.'yi 2-1 mağlup etmeyi başardı.İlk yarının 28. dakikasında Bucaspor'u Tamandani Nsaliwa attığı golle öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla bitti. ikinci ya

Bucaspor deplasman'da galip

Bucaspor  PTT 1. Lig'in 8 haftasında Gaziantep Kamil Ocak stadında karşı karşıya geldiği Gaziantep B.Ş.B.'yi 2-1 mağlup etmeyi başardı.

İlk yarının 28. dakikasında Bucaspor'u Tamandani Nsaliwa attığı golle öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla bitti. ikinci yarının 77. dakikasında hakem penaltı noktasını gösterirken daha önce 23. dakikada sarı kart gören Luiz Henrique ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Gaziantep B.Ş.B.'de Ramazan Altıntepe penaltıyı golle sonuçlandırdı ve Gaziantep B.Ş.B. beraberliği yakaladı. 

Ancak 10 kişi kalan Bucaspor'da Tamandani Nsaliwa tekrar sahneye çıktı ve 90. dakikada Bucaspor'u tekrar öne geçirerek skoru belirledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor