Buca'nın teknik adamı ne dedi!

3-1’lik galibiyeti koruyamayarak maçtan 5-3 mağlup ayrılan Bucaspor’da teknik direktör Karafırtınalar’ın yayıncı kuruluşun canlı yayınında maçı değerlendirirken "Fener’e başarılar diliyorum şampiyonluk yolunda inşallah "şeklinde cümle sarfetmesi dikkat çe

Buca'nın teknik adamı ne dedi!

3-1’lik galibiyeti koruyamayarak maçtan 5-3 mağlup ayrılan Bucaspor’da teknik direktör Karafırtınalar’ın yayıncı kuruluşun canlı yayınında maçı değerlendirirken "Fener’e başarılar diliyorum şampiyonluk yolunda inşallah "şeklinde cümle sarfetmesi dikkat çekti. İki hafta sonra yine evinde Trabzonsporla karşılaşacak olması Bucaspor teknik patronunun açıklamalarını "ilginç" bir boyuta getirmiş oldu. Acaba Karafırtınalar’ın dili mi sürçtü?

İşte Bucaspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar’ın yayıncı kuruluşa yaptığı ve o ilginç cümleyi kullandığı açıklamalar :

"Her zamanki hataları yaptık yine. Arkadaşlara Fener’in sağ tarafı etkili dedik. Oraya hatta Leko’yu monte ettik. Söylediklerimizi yerine getiremediler. İşin gerçeği Fenerbahçe kalitesiyle bizi yendi, işin gerçeği bu… Tebrik ediyorum onları. Maçtan önce de söylemiştim özellikle maçtan zevk almaya bakacağız. Sonuçta da zevkli ve kaliteli bir maç oldu. Fener’e başarılar diliyorum şampiyonluk yolunda inşallah"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor