Buca'dan sürpriz atak!

Spor Toto Süper Lig ekibi Bucaspor, ara transfer döneminde Beşiktaş'tan Michael Fink ve Yusuf Şimşek'i kadrosuna dahil etmek istiyor.Alınan bilgiye göre, teknik direktör Samet Aybaba'nın, Fink ve Yusuf'un alınması yönündeki talebi yönetim kurulu tarafında

Buca'dan sürpriz atak!

Spor Toto Süper Lig ekibi Bucaspor, ara transfer döneminde Beşiktaş'tan Michael Fink ve Yusuf Şimşek'i kadrosuna dahil etmek istiyor.

Alınan bilgiye göre, teknik direktör Samet Aybaba'nın, Fink ve Yusuf'un alınması yönündeki talebi yönetim kurulu tarafından olumlu karşılandı.

Kulüp Başkanı Şeref Üstündağ ve transfer işlerinden sorumlu yöneticilerin gelecek hafta İstanbul'a giderek, iki tecrübeli oyuncunun transferi için Beşiktaş kulübü yöneticileri ile görüşmeyi planladığı öğrenildi.
 
Beşiktaş yönetiminin olumlu yaklaşım göstermesi halinde oyuncularla temasa geçileceği belirtilirken, kulüp basın sözcüsü Timur Yaykıran da Fink ve Yusuf gibi iki değerli oyuncuyu kadrolarına katarak, İzmirli sporseverlere izletmek istediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler