Buca'da da G.Antep kadrosu

Teknik direktör Şenol Güneş'in geçen hafta 3-0 kazanılan Gaziantepspor maçında ilk 11'de forma şansı verdiği kadroyu bozmayacağı öğrenildi.Bordo-mavililerin sahaya Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Egemen, Selçuk, Colman, Jaja, Burak, Pawel ve Umut 11'i ile

Buca'da da G.Antep kadrosu

Teknik direktör Şenol Güneş'in geçen hafta 3-0 kazanılan Gaziantepspor maçında ilk 11'de forma şansı verdiği kadroyu bozmayacağı öğrenildi.

Bordo-mavililerin sahaya Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Egemen, Selçuk, Colman, Jaja, Burak, Pawel ve Umut 11'i ile çıkması bekleniyor.

Trabzonspor, rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedeflerken averajla önünde bulunan lider Fenerbahçe'nin de Kardemir Karabükspor deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecek.

450 DAKİKADIR GOL YEMİYOR

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 450 dakikadır kalesinde gol görmüyor.

En son ligin 26. haftasında deplasmanda 2-1 kazandığı Gençlerbirliği maçında 1 gol yiyen Karadeniz ekibi, ligin 27. haftasındaki Kayserispor, ligin 28. haftasındaki Galatasaray, ligin 29. haftasındaki Bursaspor, ligin 30. haftasındaki Eskişehirspor ve ligin 31. haftasındaki Gaziantepspor maçında olmak üzere 5 maçtır kalesinde gol görmüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor