Bu yönetim güven tazelemeli

Aralık ayında yapılan Trabzonspor olaylı Olağan genel Kurulu'nun yankıları sürüyor.Bordo Mavili kulübün eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman Haber61.net'e konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bu yönetim güven tazelemeli

Aralık ayında yapılan Trabzonspor olaylı Olağan genel Kurulu'nun yankıları sürüyor.

Bordo Mavili kulübün eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman Haber61.net'e konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Genel Kurul'a şehir dışında olduğundan dolayı katılamadığını ancak neler olacağını az çok tahmin ettiğini belirten Ataman, "Elbette bu genel kurul başlangıcı, devam edişi ve sonuçları itibari ile de kamuoyunda bizim lehimize görünen hiçbir davranış sergilenmesine neden olmadı" ifadelerini kullandı.

Efsane Başkan Ahmet Celal Ataman açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

DAVRANIŞLARINA VE ÜSLUBUNA DİKKAT ETMELİ

"Öncelikle şunu belirtmek isterim. Kulüplerin başında olan insan kulübün birçok değerini temsil etmek durumundadır, mecburiyetindendir. Davranışlarına da ona göre dikkat etmeleri gerekmektedir. Kulübü temsil edenlerin üsluplarına aşırı derecede dikkat etmeleri gerekmektedir. Onların yönetime talip olan insanların herhangi bir taraftardan çok farklı bir dil kullanmak zorunda olduklarını devamlı söylerim. Uzun zamandır izliyorum. Bu başkana hepimizin kulübün başkanı olduğu sürece başkaları hak etmediği düşünülse de belli bir saygı göstermek gerekli diye düşünüyorum. Bu bizim o kuruma ve mevkiye verdiğimiz değerdir. Bu kişilerin şahsi kişilikleri nedeniyle değildir. Bu o pozisyonun gerektirdiği bir şeydir. Ama bunu söylediğim üslup içerisinde temsil etmekte o başkanın ve o heyetin görevidir.

GEÇİCİ ALBENİLERE ALDANIZSANIZ...

Bu kulübün geçmişinde çok büyük başarılara imza atanlar şimdi nerde? Şimdi kimse hatırlamıyor. Geçici mevkilerin geçici albenilerine aldanırsanız bu sizi sonları hüsranla karşılaştırır. O yüzden öncelikle temsil kabiliyeti çok önemlidir. Bunu iyi kullanmak lazımdır. O yüzden ben başkanı daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Bizimde ona çok acımasız eleştiriler göndermemiz doğru değildir. En azından kulübün menfaatleri açısından doğru değildir.

TRABZONSPOR'UN TARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞ

Bu noktaya niye geldik önemli olan odur. Bu noktaya niye geldiğimizi bir değerlendirirsek çizilen tablo bir felaket tablosudur. Trabzonspor’un kongreler tarihinde hiç görülmemiş derecede başkanlığa talep fazlalığı vardı. En şaşalı dönemlerde bile bu talep ikiydi bazen ben üç diye hatırlarım bazen hiç yoktu. Bazen şampiyonluk kazanan ekibin başındakiler ve o ekip talip bile olamamışlarıdır. Ama bu defa bu felaket senaryolarının ortasında ne hikmetse bunu anlamak mümkün değil beş talip birden vardı. Bunlardan bir tanesi de şu anda mevcut başkan ve ekibiydi. Bir takım söylemler neticesini rey alarak buraya geldi.  Ama bu rey alışta kullanılan usüller yanlıştır.

SEÇİMLE GELİNEN YERLER EĞRETİ YERLERDİR

Dolma oylarla, dolma sandıklardaki neticelerle frapan neticeler elde edebilirsiniz ama bu sağlıklı değildir. Sizin arkanızda bir başkasından yüz rey elli rey ikiyüz rey fazla olmuş olması sizi çok fazla hayallere kaptırmamalı. Bu camialar öyledir. Seçimle gelinen yerler eğreti yerlerdir. Burada size rey vermeyenleri size hasım göremezsiniz. Bunlar sizin olsa olsa en fazla rakipleriniz olur. Bu bir tek başkan için geçerli değildir. Bu bugün marifet sergileyen herkes için geçerlidir. Hepimiz için geçerlidir. Benim söylediğim şeyleri de yarın öbür gün biri benim önüme koyabilir. Niye böyle söyledin diyebilir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor