"Bu yıl şampiyon TS olsun!"

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Zorlu Grand Otel'de düzenlenen 43. Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü Parlamenterler Asamblesi (KEİPA) Başkanlık Divan Toplantısı'na katıldıktan sonra Basın İlan Kurumu Trabzon Şubesi'nin yeni hizmet binasının açılışına kat

"Bu yıl şampiyon TS olsun!"

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Zorlu Grand Otel'de düzenlenen 43. Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü Parlamenterler Asamblesi (KEİPA) Başkanlık Divan Toplantısı'na katıldıktan sonra Basın İlan Kurumu Trabzon Şubesi'nin yeni hizmet binasının açılışına katılmak amacıyla kent merkezindeki İskenderpaşa Mahallesi İskele Caddesi'ne geçti. Şahin, yol boyunca esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Bu sırada basın mensuplarının Trabzonspor ile ilgili sorularını yanıtlayan Şahin, ''İstanbul'da Galatasaray'ı tutardım, şimdi Anadolu'da tuttuğum takım sayısı arttı. Yine başında Trabzonspor var. Dolayısıyla Trabzonspor-Galatasaray maçında Trabzonspor'un kazanmasını arzu ediyorum. Çünkü artık liderliğe oynuyor. Lider ile arasında 1 puan fark kaldı. Bursaspor geçen yılın şampiyonu, bu yıl da Trabzonspor şampiyon olsun, yakışır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler