Bu transfer çok konuşulur

Neymar, Cavani, Falcao derken Gareth Bale bombası da artık patlamak üzere... Real Madrid, Tottenham'ın Galli oyuncusu Gareth Bale için Londra ekibiyle toplamda 120 milyon Euro'yu bulan bonservis bedeli konusunda anlaşmaya vardı. Tottenham başkanı Daniel L

Bu transfer çok konuşulur
Neymar, Cavani, Falcao derken Gareth Bale bombası da artık patlamak üzere... Real Madrid, Tottenham'ın Galli oyuncusu Gareth Bale için Londra ekibiyle toplamda 120 milyon Euro'yu bulan bonservis bedeli konusunda anlaşmaya vardı.
 
Tottenham başkanı Daniel Levy'yle Real Madrid Başkanı Florentino Perez arasındaki sıkı pazarlık sonucunda iki kulüp anlaştı ve dünya futbol tarihinin en pahalı transferi de sonuçlanmış oldu.
 
Galli oyuncu de dün Tottenham antrenmanından aniden ayrılmış ve bu gelişme de İngiliz basını tarafından Bale'ın Tottenham'la bağlarını kopardığı şeklinde yorumlanmıştı.
 
Öte yandan, Bale'nin menajeri yaptığı açıklamada transferin 125 milyon Euro'ya bitmek üzere olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor