Bu takım çok ses getirecek!

Erzurum'da kampa giren Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Palandöken Kayak Merkezi'nde kampa giren takımı ziyaret eden kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu, takımın antrenmanlarını izleyip, sporcularla

Bu takım çok ses getirecek!
Erzurum'da kampa giren Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Palandöken Kayak Merkezi'nde kampa giren takımı ziyaret eden kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu, takımın antrenmanlarını izleyip, sporcularla görüştü ve teknik heyetten takım hakkında bilgi aldı.
 
Hopikoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezondan ümitli olduklarını ve iyi bir kadro kurduklarını belirterek, kampın verimli geçtiğini söyledi.
 
Yeni sezon için titizlikle oluşturdukları kadronun, takım olma yolunda çok ciddi adımlar attığını vurgulayan Hopikoğlu, "Erzurum, kamp için ideal bir şehir. Oyuncularımız burada yaptıkları antrenmanların neticesinde çok ciddi kazanımlar elde ettiler. Eylül ayı boyunca oynayacağımız hazırlık turnuvalarının ardından lige tam anlamıyla hazır olarak gireceğiz. Bu takım bu sene çok ses getirecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor