Bu stat Made İn Trabzon

Türkiye'de eşi benzeri olmayan deniz dolgusuna kazıklar çakılarak yapılan Akyazı Kompleksindeki 41 Bin 161 kişilik statta tribünler yükselmeye devam ediyor. Çalışmaların tam gaz sürdüğü Akyazı'nın yüklenici firması olan STY İnşaat Şirketi'nin sahibi hemşe

Bu stat Made İn Trabzon

Türkiye'de eşi benzeri olmayan deniz dolgusuna kazıklar çakılarak yapılan Akyazı Kompleksindeki 41 Bin 161 kişilik statta tribünler yükselmeye devam ediyor. Çalışmaların tam gaz sürdüğü Akyazı'nın yüklenici firması olan STY İnşaat Şirketi'nin sahibi hemşerimiz Turan Yeşilbaş 2015'in yıl başına stadyumu açmak için çapa sarf ettiklerini ifade etti. Yeşilbaş, " Bu stat bittiğinde buraya gelecek olan hemşerilerime arkamdan beddua ettirmem. Her yönüyle en güzel şekilde yapılması için 24 saat çalışıyoruz."dedi.

Şuanda 500 kişinin çalıştığı Akyazı'da iş hacminin büyümesi ile bu sayının bin kişiye çıkacağını da söyleyen Yeşilbaş, " Biz burada sadece stat değil, ekstra kompleksler de yapacağız. Çakılan kazıklar tek tek deneniyor, çok titiz bir çalışma var. İnşaat açısından hiçbir sıkıntı yok. En güzel şeklinde eksiksiz ve sağlamlık konusunda yapılanmasından kimsenin şüphesi ve korkusu olmasın. Bu stat aynı zamanda yerlinin yerlisi olarak "Made in Trabzon" da dedirtecek."şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor