Bu sözler olay yaratır…

Haber61/spor servisi - Trabzonspor transferler sonrası mali anlamda alarm verirken camiadan eleştiriler de yükseldi.Taka Gazetesi’nin Trabzonspor yazarlarından İhsan Öksüz, son yazısında bu konuya değindi. Trabzonspor’un finansal fair play nedeniyle Borsa

Bu sözler olay yaratır…

Haber61/spor servisi - Trabzonspor transferler sonrası mali anlamda alarm verirken camiadan eleştiriler de yükseldi.

Taka Gazetesi’nin Trabzonspor yazarlarından İhsan Öksüz, son yazısında bu konuya değindi. Trabzonspor’un finansal fair play nedeniyle Borsa İstanbul tarafından uyarılmasını işleyen yazısında, eleştirileri kulak arkası edenlere de verdi veriştirdi.

İşte yazısında ki o kısım;

İşte Bu! Trabzon’dan uzaklardayım. Uzun zaman da oldu. Bulunduğum yerde hem internet, hem televizyon sıkıntısı var! Gazetelerde ise Trabzonspor’un adına rastlamak mümkün değil! Bu nedenle kıyısından köşesinden haber kırıntılarını takip etmeye çalışıyorum. Geçen hafta sıkıştırılmış bir altyazı geçti televizyonun önünden!!! Diyordu ki, “Trabzonspor ve Galatasaray finansal fair play nedeniyle Borsa İstanbul tarafından uyarıldı!” Yani, transfer ile menajerlere ödenecek olan yaklaşık 35 milyon avro nedeniyle bordo mavili kulübe uyarı geldi! Ayrıca 31 Aralık’a kadar da durumu düzeltmek için süre… Benim anlatmak istediğim bu.. Kaç yazımda dedim ki “Trabzonspor’u Avrupa’dan men tehlikesi bekliyor. Bu şike değil, finansal fair play’a uymamak nedeni ile her an olabilecek bir felakettir!” Ama kim dinliyor, kim okuyor, kim anlıyor? Popülist taraftarlar sevinçten, zevkten ayılıp bayılıyorlar! Başımıza bir felaket gelmeden tedbir almak ise aklımıza gelmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor