Bu sevdayı Şota bıraktı dediler ve..

Gürcistan'ın köklü ekiplerinden Dinamo Tiflis kulübünün en büyük ve en etkili tribün grubu olan Dynamites grubu bu geceki karşılaşma da Trabzonspor bayrağı açıyor.Son olarak bu yıl UEFA Avrupa Ligi maçlarında kendi tribünlerde, bordo mavili Trabzonspor ba

Bu sevdayı Şota bıraktı dediler ve..

Gürcistan'ın köklü ekiplerinden Dinamo Tiflis kulübünün en büyük ve en etkili tribün grubu olan Dynamites grubu bu geceki karşılaşma da Trabzonspor bayrağı açıyor.

Son olarak bu yıl UEFA Avrupa Ligi maçlarında kendi tribünlerde, bordo mavili Trabzonspor bayrağı açarak, Trabzonspor sevgilerini herkese gösteren gürcü Dynamites grubu, bordo mavili taraftarlardan da takdir aldı.

Dynamites grubunun lideri Koba Kobaidze, haber61.net haber merkezine, çok koyu bir Trabzonsporlu olduğunu belirterek '' Trabzonspor'a olan sevgim Arçil ve Şota'dan geliyor… Bu sevda asla bitmeyecek'' diyerek, bu kardeşliğin temellerini atan kişi oldu.

Bu dostluk çerçevesinde Trabzonsporlu taraftarlar Olimpiyat Stadyumu'nda bu gece oynanacak olan Trabzonspor-Benfica maçında Dinamo Tiflis bayrağı açacakları öğrenildi.
Bu arada bordo mavili taraftarlarında ilerleyen haftalarda Tiflis’e giderek, Dinamo Tiflis karşılaşmasında, Tiflis takımına destek vermek için, Tiflis olimpiyat stadyumunun tribünlerinde bordo mavili bayrak açarak, Tiflis takımına destek verecekleri öğrenildi.

Dynamites grubu, bu dostluğun önümüzdeki yıllarda da süreceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler