"Bu şehir şampiyonluğu hak ediyor"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Play-Off yarı final ilk maçında cuma günü Ahmet Suat Özyazıcı Stadında Pendikspor'u ağırlayacak olan 1461 Trabzon'da Futbol Şube Sorumlumuz Yavuz Şanver, mutlu sona ulaşacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.Rakiplerinin

"Bu şehir şampiyonluğu hak ediyor"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Play-Off yarı final ilk maçında cuma günü Ahmet Suat Özyazıcı Stadında Pendikspor'u ağırlayacak olan 1461 Trabzon'da Futbol Şube Sorumlumuz Yavuz Şanver, mutlu sona ulaşacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Rakiplerinin hiçte hafife alınacak bir takım olmadığını ifade eden Şanver, "Pendikspor iyi takım. Yarı finale Menemen Belediyespor'u eleyerek çıktılar. Bu nedenle kolay bir maç olmayacak" dedi.

Şanver, "Yarı finale kalan takımların tamamı belli bir kapasitede olduğu, kötü takımın olmadığı Play-Off'ta bu nedenle rehavete kapılmadan kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmadan iyi bir skorla ayrılarak rövanş maçı öncesi finale çıkmak adına büyük avantaj yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

Play-Off'larda her takımın temkinli oynamaya çalıştığını ifade eden Yavuz Şanver, "Final maçını göreceğimize ve kazanarak bu yıl hak ettiğimiz PTT 1. Lig'e yükseleceğimize inanıyorum. Bu şehir şampiyonluğu hak ediyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor