Bu Onur senin!

Trabzonspor’da Tolga Zengin’in sakatlığının ardından tekrar ilk 11’e dönen Onur Kıvrak, milli forma altındaki performansıyla da herkesi kendine hayran bıraktı. Ay Yıldızlı formayı da Volkan Demirel’in sakatlığı sonrasında giyen genç eldiven, moral olarak

Bu Onur senin!

Trabzonspor’da Tolga Zengin’in sakatlığının ardından tekrar ilk 11’e dönen Onur Kıvrak, milli forma altındaki performansıyla da herkesi kendine hayran bıraktı. Ay Yıldızlı formayı da Volkan Demirel’in sakatlığı sonrasında giyen genç eldiven, moral olarak da en üst seviyelere çıktı. Tüm bu süreçlerde en büyük yardımcısının Tolga Zengin olduğunu da her fırsatta hatırlatan Onur Kıvrak, kaptanın iyileşmesiyle birlikte yaşanacak forma rekabetinin de Trabzonspor’a fayda sağlayacağını ifade etti. Zorlu Orduspor deplasmanı öncesinde hocası Şenol Güneş’in en büyük güvencelerinden biri haline gelen Onur Kıvrak, önündeki defans bloğunun da düzene oturmasıyla birlikte iyice nefes aldı. Bu tablo da Bordo-Mavililer’i 8 golle, Süper Lig’in en az gol yiyen takımı koltuğuna oturttu.

Tolga toparlanıyor

Takıma katılan ama tempolu provalar için devre arasına kadar zaman tanınan Tolga Zengin’in de geçirdiği hızlı iyileşme periyodu Güneş’i sevindiren noktalardan biri. Ancak hiç şüphe yok ki, Tolga’nın da takıma katılmasıyla birlikte Trabzonspor’da birçok mevkide olduğu gibi savunmada da büyük bir rekabet söz konusu olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor