Bu ölüm, kuzeyin oğlunu da ağlattı

Konak, Behçet Türkekul'un cenazesinin ardından göz yaşlarını tutumadı.Birçok ünlü sanatçının bateristliğini yapan Behçet Türkekul Kadıköy'deki evinde ölü bulundu. Türkekul'un ölüm haberini alan dostları evine akın ederken İzmir'den gelen anne ve babası yü

Bu ölüm, kuzeyin oğlunu da ağlattı

Konak, Behçet Türkekul'un cenazesinin ardından göz yaşlarını tutumadı.

Birçok ünlü sanatçının bateristliğini yapan Behçet Türkekul Kadıköy'deki evinde ölü bulundu. Türkekul'un ölüm haberini alan dostları evine akın ederken İzmir'den gelen anne ve babası yürümekte güçlük çekti. Sanatçı Volkan Konak Behçet Türkekul'un cenazesi evinden çıkarılırken tabutun arkasından gözyaşlarını tutamadı

ONA ULAŞAMAYAN ARKADAŞLARI ŞÜPHELENDİ
Caferağa Mahallesi Moda Caddesi 184 numaralı evin teras katında yaşayan 50 yaşındaki Behçet Türkekul'a ulaşamayan arkadaşları polis ve itfaiye ekiplerini aradı. Gece geç saatlerde eve gelerek içeri giren polis ve itfaiye ekipleri baterist Behçet Türkekul'u hareketsiz bir şekilde görünce sağlık ekiplerini aradı.

ÖLDÜĞÜ ANLAŞILDI
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Behçet Türkekul'un hayatını kaybettiği anlaşıldı. Türkekul'un ölüm haberini alan dostları yaşadığı binaya akın ederken olay yeri inceleme ekipleri ve savcı da teras katta incelemelerde bulundu. Behçet Türkekul'un İzmir'de yaşayan anne ve babası ise eve geldiklerinde bitkin bir halde oldukları görüldü. Acılı anne ve baba taksiden Behçet Türkekul'un dostlarının yardımıyla inerken güçlükle yürüyerek binaya girdi.

VOLKAN KONAK GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Savcı ve olay yeri inceleme ekibinin incelemesinin ardından Behçet Türkekul'un cesedi binadan çıkarılıp cenaze aracına götürüldü. Sanatçı Volkan Konak'ta tabutun arkasından giderken gözyaşlarını tutamadı. Volkan Konak gazetecilerin sorularını ise cevapsız bırakarak olay yerinden ayrıldı. Behçet Türkekul'un cenazesi Adli Tıp Kurumuna götürüldü. İlk incelemede ölümün doğal nedenlerden kaynaklandığı, adli soruşturmaya gerektirecek bir bulguya rarslanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor